Webbutvecklingstjänster

Vi har erfarenhet av alla aspekter av webbutveckling för att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential . Sätt ditt företag online, tjäna mer försäljning och upptäck fler leads.

Vi tar ett omfattande tillvägagångssätt för webbutveckling från kodning och markering till webbdesign och innehåll. Vi är stolta över att vara ett team av erfarna proffs som arbetar tillsammans. Vårt mål är att utveckla din webbplats inte bara för att rankas högre i sökmotorer, utan att verkligen leverera bästa möjliga upplevelse till dina användare.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar e-handelssajter, webbplatser med full fetthalt, plattformar, portaler, extranät, intranät, skräddarsydda mjukvarulösningar, inbyggda och hybridappar för mobil och surfplattor, kreativ och byggande av spel, Facebook-applikationer, ett informationscentrum , eller helt enkelt en webbplats som fungerar som onlineportfölj för att visa dina tjänster. Vi kan hjälpa dig med alla dina behov.

E-handelslösningar

Vårt företag har framgångsrika lösningar för att utveckla e-handel och kundvagnsprogramvara för onlineföretag.

Facebook-applikationer

Vi är ett ledande applikationsutvecklingsföretag som erbjuder webb-, mobil- och Facebook-apputvecklingstjänster.

CMS, WordPress, Drupal

Vi utvecklar innehållshanteringssystem (CMS) för att du ska kunna hantera webbplatsinnehåll effektivt.

E-postmarknadsföringslösningar

Vi skapar förstklassig programvara för e-postmarknadsföring för att skapa, skicka och spåra e-postkampanjer som ger resultat.

Intranät / extranät

Vårt team utvecklar anpassade lösningar för utveckling av intranät och extranät, Sharepoint-integration och kunskapshantering.

PHP och JS utveckling

Vi tillhandahåller mjukvaruutvecklingstjänster inom: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery och annan modern teknik.

25

E-handelslösningar

12

Webbplatser för TOP 500 företag

17

Komplexa intranät för företag

97

Populära Facebook-applikationer

74

E-postmarknadsföringsstrategier

36

Erfaren webbutveckling Ninjas

Plattforms- och responsiv webbutveckling

Vi tillhandahåller rigorösa tester för alla större enhetstyper samt webbläsare och operativsystem innan vi lanserar din nya webbplats och loggar av projektet. Testning utförs både som användare och som administratör för att säkerställa att din webbplats är modern och lyhörd.

Säker testmiljö för ditt webbprojekt

Vi använder komplexa innehållssamlingsverktyg som gör det möjligt att visualisera innehåll i termer av webbplatsarkitektur, som vi kommer att göra ändringar inom ditt team innan det går live. Du har också tillgång till en säker iscensättnings- eller testmiljö på din webbplats som är värd på våra servrar under skapandet.

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Utnyttja full kraft i ramar med öppen källkod, kontakta oss och få en skräddarsydd innehållshanterbar webbplats som passar exakt dina behov och krav.

Testimonials

SEE ALL