Rykteshantering

Ryktehantering kan öka synligheten, bygga upp varumärkeskapital och hjälpa till att skapa förespråkande samtidigt som du bygger ditt online-rykte.
Reputation Management syftar till att öka online-synligheten och driva besökare till en webbplats genom att hjälpa företagets rykte inom sökmotorer. Det hjälper till att främja en debatt genom att förbättra konversationen och "påverka influencer". Hantering av anseende på nätet kan användas antingen för att öka positivt varumärkes- och nyckelordsinnehåll -styrda sökresultat eller för att sprida negativt innehåll som visas i sökmotorer genom varumärkessökningar, sökordssökningar eller båda.

Vi erbjuder en fullständig hantering av ditt online-rykte och erbjuder ett brett utbud av tjänster som social övervakning, online PR, filtrering och borttagning av negativt innehåll, engagemang samt marknadsföring av innehåll på sociala medier. Vårt stora nätverk av mediekontakter gör det möjligt för oss att känna till tid och plats för allt du skapar som ett varumärke i onlinevärlden. På detta sätt utnyttjas varje möjlighet och allt innehåll skapas med en urskiljbar målgrupp i åtanke.

Vårt stora nätverk av mediekontakter gör det möjligt för oss att känna till tid och plats för allt du skapar som ett varumärke i onlinevärlden. På detta sätt utnyttjas varje möjlighet och allt innehåll skapas med en urskiljbar målgrupp i åtanke.

Vi tillhandahåller en Reputation Management-rapport som fångar återkopplingarna relaterade till ditt företag, din produkt eller tjänst som sker på Internet, vi segmenterar också rapporten i positiv och negativ press. Det är viktigt för att spåra negativa kommentarer eller recensioner som visas på sökmotors resultatsidor (SERP) som skapar ett negativt rykte för ditt varumärke och kan ha en betydande inverkan på din onlineförsäljning och förfrågningar. Vårt team kan köra och hantera hela ryktehantering eftersom vi har all programvara och teknik som krävs för att samla in flödena lagrar dem i vår databas.

Online PR-hantering

Övervakning av sociala omnämnanden

Filtrering av negativt innehåll

Borttagning av negativt innehåll

Grunden för en framgångsrik Reputation Management-kampanj är en djupgående utvärdering av dina omständigheter och mål. Var och en av våra tjänster kan användas separat beroende på dina behov och mål.

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att bygga din varumärkesmedvetenhet, stärka din auktoritet och leda trafik till din webbplats.

Vittnesmål

SE ALLT