PPC-hantering (Pay Per Click)

Betala per klick har en omedelbar inverkan och ger ditt varumärke en mycket större räckvidd och exponering som ett resultat av exponering för första sidan på stora sökmotorer.

Våra kampanjstrategier är utformade för att möta våra kunders behov och deras marknadsförutsättningar. Vi erbjuder uppdaterade Pay Per Click-tjänster som inkluderar: betalda sökannonser, videoannonsering, displayannonser, PPC-remarketing och socialannonsering.

Vi levererar resultat som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål. Vi hanterar våra kunders konton dagligen och övervakar budpriser och budgetar för att säkerställa att vi maximerar avkastningen.

Våra enastående resultat beror på vårt komplexa och skräddarsydda tillvägagångssätt som inkluderar en detaljerad översikt över vår kunds verksamhet och ambitioner för Pay Per Click-reklam, samt en genomgång av alternativ med en prioriterad lista över rekommenderade aktiviteter.

Betald sökannonsering

Tjäna en positiv avkastning genom vår PPC-sökannonsering. Spendera pengar klokt och använd den mest riktade och kostnadseffektiva formen av reklam.

PPC Remarketing

Förvandla dina värdefulla "potentiella kunder" till "lojala kunder". Vårt team av proffs hjälper dig att engagera användare som har uttryckt intresse genom att utveckla en strategi som uppfyller alla dina behov.

Social reklam

Behöver du skapa medvetenhet om ditt varumärke, produkt eller tjänst? Vi utvecklar en strategi för social reklam som syftar till att uppfylla KPI och dina mål.

Videoannonsering

Vi är experter på onlineannonsering. Vårt team är redo att hjälpa dig att uppnå konkurrensfördelen genom att skapa videoannonser som ökar ditt varumärkes närvaro.

Vi har tillräckligt med erfarenhet för att skapa prisbelönta kampanjer på Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter och YouTube.

420

PPC-hantering tillhandahålls

213

Betald sökannonsering

17

Projekt för videoannonsering

141

Display-reklamkampanj

98

Framgångsrika PPC-ommarkeringar

315

Sociala reklamprojekt

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Kontakta oss idag och få maximal avkastning på dina investeringar.

Testimonials

SEE ALL