Mobil marknadsföring

Nya kanaler och plattformar dyker upp dagligen och mobilen tar en stark ledning.

Antalet smarttelefonanvändare ökar ständigt och det överträffar PC-användare långt, varför möjligheten att nå publiken på denna kanal inte bör ignoreras. Mobil marknadsföring skapar starkare användarupplevelser som sträcker sig bortom standard bannerannonsen, som lätt kan förbises på en mobilskärm, vilket ger större möjlighet att nå målgruppen när som helst och var som helst.

Mobil marknadsföring erbjuder ett brett utbud av möjligheter för interaktion med användare på en mer personlig nivå. Idag kan vi vända oss till en mycket mer specifik målgrupp, inte bara efter ålder, kön och plats, utan också till intressen och mobila surfdata, liksom andra faktorer som ger möjlighet att nå ett specifikt målsegment inom en specifik publikprofil. 

Experter på att utveckla webbplatser, våra implementeringstjänster är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Som ett ledande professionellt team för mobil marknadsföring kan vi hantera hela din mobilkampanj från strategidisplay, publikprofilering, kampanjdesign och utveckling, ända till leverans och rapportering.

41%

Ökning efter engagemangsgrad

21%

Sidförlängningshastighet ökar

+80k

Sidvisningar i genomsnitt

180k

Nedladdningar

Vi tillhandahåller en skräddarsydd analys av din mobil marknadsföringsstrategi skräddarsydd för att möta affärsbehov. Missa inte en enorm affärsmöjlighet - bli mobil!

Mobil första design

Vi garanterar en fantastisk surfupplevelse för alla användare med fokuserade ansträngningar på mobil och stationär dator.

Accurate Targeting

Vi vet potentialen för mobil marknadsföring för affärsframgång, det är därför våra mobilkampanjer bygger på exakt inriktning.

SMS-kampanjer

Vi använder en tvärkanalstrategi som integrerar olika mobilkanaler inklusive marknadsföringskampanjer för SMS.

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Kontakta oss så ger vi en mobil marknadsföringsstrategi som ger betydande avkastning på investeringen.

Vittnesmål

SE ALLT