UTFORMA PROFESSIONELLA FÖRETAGSLOGOTYPER

PROFESSIONELLT INTRYCK AV FÖRETAGET BARA GENOM ATT SE LOGOTYPEN

Företagslogga är en väldigt viktig del av företaget på grund utav att det är en symbol som identifierar er det vill säga en bild som beskriver din verksamhet och kommer vara synligt i kundens ögon därför har vi på webempire under de senare åren utvecklat en avdelning vars personal specifikt har sitt fokus på just att designa professionella företagsloggor efter det önskemål som föreslås. Vi garanterar en talande loga samt en loga där kunden får ett omedvetet professionellt intryck av företaget bara genom att se logan. (Ni behöver heller aldrig vara oroliga för att kostnaden sticker iväg, vi tar alltid ett fast pris på 2500kr och omarbetar logotypen ända tills ni är fullt nöjda! Med en professionell logotyp når ni lättare ut till kunder samtidigt som ni skiljer er från era konkurrenter! Logotypen gör också att kunderna bättre relaterar till just ert företag!) ändra webstyling inom parnagtes.

Analys & Vi

Inledningsvis skickar ni in ett önskemål på hur logotypen ska se ut samt en liten beskrivning av vad loggan ska implementeras på samt vad ni gör som företag, informationen är nödvändig relaterat till den analys vi gör och behöver alla detaljer om företagets vision för att teamet ska kunna åstadkomma en riktig professionell loga.

Design & Skapande

Därefter börjar teamet sketcha samt skissa flera olika logor som sedan implementeras till en dator där logorna finslipas, Efter att teamet har designat och skapat fem koncept skickas alla till er

Möjliga förbättringar

Efter en vald loga ser vi till att implementera ytterligare önskemål om det så tillönskas från kundens synpunkt

Finish

Slutligen är den professionella logan färdig och är klar för att implementeras på antingen er produkt, webbsida eller på en skylt!
Effective Web Development Solutions
Effective Web Development Solutions
Effective Web Development Solutions

VILL DU HA SPECIALDESIGNAD LOGOTYP?

Jag vill ha en specialdesignad Logotyp

GROW TRAFFIC & INCREASE REVENUE

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Utnyttja full kraft i ramar med öppen källkod, kontakta oss och få en skräddarsydd innehållshanterbar webbplats som passar exakt dina behov och krav.

Testimonials

SEE ALL