Företagsfilm

FILMEXPERTIS

En företagsfilm är en professionellt skapad video avsedd för ett företag, en produkt eller tjänst som är använd för att engagera kunder och öka affärsverksamheten. En video kan vara en del av en kraftfull och intelligent marknadsföringskampanj.

Det spelar ingen roll om du är ett litet, nystartat företag eller en större börsnoterad verksamhet. Alla kan dra nytta av en välkonstruerad video. En video är ett direkt medium som kombinerar det visuella med storytelling och ljud för att inspirera din målgrupp och motivera dem till att agera.

Webbempire är Sveriges enda webbyrå som erbjuder allt – allt från hemsidor till professionellt framtagen företagsfilm. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas.

Det som är bra med video är att den är mångsidig. Vad du än vill säga och var du än vill placera detta innehåll, så går det med video.

Video ger dig en röst. Ditt budskap kan anpassas efter behoven, vare sig det gäller att förklara en komplicerad produkt, introducera ditt varumärke eller företag, lära folk att använda en produkt på rätt sätt eller att få tittarna upphetsade över något nytt.

En välgjord video stärker och förbättrar ditt varumärke och ditt företag och ökar engagemanget. Om det görs på rätt sätt ska du kunna se en förbättring på din hemsida, e-handelsplattform eller sociala media. Du får besökare att stanna längre på hemsidan och du kan dra till dig mer uppmärksamhet på mässor.

Virala videor på sociala medier kräver mycket kreativitet tillsammans med ytterligare personligt intresse. Under 2019 förväntas videoinnehåll som är inspirerat av medarbetare och kundupplevelser dra till sig större tittarskaror än någonsin.

De tre största trenderna inom företagsfilmen just nu är:

Animerad företagsfilm

En animerad företagsfilm berättar en historia, och fångar tittarna genom att använda rörlig grafik och animeringsteknik för att bringa liv i ditt projekt. Konverteringsnivån från den här typen av videoinnehåll ökar med 20%.

360o intern företagsfilm och 360o videotur

Ge kunder och nyanställda en fullständig bild. En 360o video är 3-dimensionell, mångsidig och får i genomsnitt 29% mer tittare, och håller dessa intresserade under en längre tid. Du kan placera din 360o video på sociala medier, YouTube eller på din hemsida.

Film som visar en kunds resa

Blanda in lite humor, personlighet i en solid storyline så får du en informativ men ändå engagerande video för en kunds resa. Några av de bästa videorna som handlar om företagskultur fångar sina tittare från första ögonblicket genom ett unikt tillvägagångssätt. Kunderna förväntar sig att du ska hålla dem informerade genom hela köpprocessen, och de vill känna att de kan lita på dig och ditt företag.

Det behövs bara en engagerad användare för att sprida ditt budskap till miljoner konsumenter runt om i världen. Bara en! Så stor potential har videomarknadsföring och sociala media.

Webbempire kan de senaste trenderna inom videoproduktionsbranschen. Vi har kunskapen och teknologin att kunna genomföra dem, och när det rör sig om företagsfilm är vi experter. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Grunden för en framgångsrik Reputation Management-kampanj är en djupgående utvärdering av dina omständigheter och mål. Var och en av våra tjänster kan användas separat beroende på dina behov och mål.

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att bygga din varumärkesmedvetenhet, stärka din auktoritet och leda trafik till din webbplats.

Testimonials

SEE ALL