Företagets online närvaroanalys och granskning

En framgångsrik, digital strategi bygger på en korrekt analysinställning av din webbplats och ditt företag.

Komplett företagsanalys

En fullständig företagsanalys och granskning inkluderar din webbplats och kampanjens forskning för att få en tydlig förståelse för din bransch. Det avgör också din nuvarande position på din marknadsplats kontra dina huvudkonkurrenter.

En grundlig granskning identifierar och åtgärdar eventuella hinder för din webbplats prestanda och hjälper till att bygga grunden för ditt bredare, digitala marknadsföringsarbete. Den kompletta analysen ger omfattande designrekommendationer, strategier för marknadsföring av innehåll och en plan som garanterar stöd för dina affärsbehov och mål. Det låter oss också ställa in och definiera lämpliga mål och mål som spelar en viktig roll i dina personliga marknadsföringskampanjer.

Vi arbetar nära våra kunder när vi fastställer mål och mål för deras online-aktivitet. Vårt team av experter använder ett brett utbud av branschtestade verktyg, resurser och tekniker för en korrekt analys av ditt företag, kunder och konkurrens. I slutet av vår analys och revision lämnar vi en omfattande rapport om våra resultat, som innehåller tydliga och informerade rekommendationer om nästa steg att ta.

Pågående prestationsstrategi

Informationen som presenteras i våra rapporter ger dig fullständig insyn och kan därefter förbättra din pågående, prestationsoptimerande strategi.

Projekt som optimerar beteende

Vi kan effektivt planera projekt samtidigt som vi optimerar beteende via företagsteknik. Alla är skräddarsydda för att vara så effektiva som möjligt för att möta affärsbehov och kommersiella mål för var och en av våra kunder.

Effective Web Development Solutions

Vi erbjuder analys i realtid, analys på sidan, marknadsanalys, innehållsrevision, konkurrerande revision, kundrevision och influenceranalys. Vi skapar också ”personas”, vilket är ett effektivt sätt att förstå dina användares behov samtidigt som vi prioriterar funktionerna och funktionerna i din personliga strategi för framgång. Några av de användbara funktionerna i vårt analysprogram inkluderar: anpassade filter, automatiserade uppgifter, händelsespårning, trattvisualisering, assisterade omvandlingar, besökarflöde, omvända målvägar, plus många fler tjänster beroende på vad ditt företag behöver.

21

Företag analyserade

12

Marknadsanalys

16

Innehållsrevision

10

Kundrevision

13

Spårning av händelser

15

Analys på sidan

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Få en professionell analys / granskning av din online marknadsförings- och varumärkesstrategi skräddarsydd specifikt för att möta dina behov.

Vittnesmål

SE ALLT