E-post marknadsföring

Vi skapar skräddarsydda marknadsföringskampanjer för varje segment av din publik för att hjälpa till att marknadsföra produkter och tjänster i ansträngningar att effektivt engagera nya kunder.

E-postmarknadsföring ger en effektiv anslutning till din målgrupp och ger dig bästa avkastning på investeringen. Kontakta dina nuvarande och potentiella kunder och håll dem uppdaterade om företagets senaste erbjudanden och nyheter.

Marknadsförare är överens om att e-post är en nyckel till affärer, särskilt för ROI och utveckla långvariga lönsamma relationer. En personlig, segmenterad och målinriktad e-postmarknadsföringskampanj är viktig för varumärkesmedvetenhet och driver konverteringar.

Våra experter använder verktyg, strategi, implementering och resultatspårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang.
Vi kan ta hand om din kompletta e-postmarknadsföringsstrategi från malldesign till spårning och rapportering.

Den bästa strategin för e-postmarknadsföring

Vårt team kommer att utveckla den bästa strategin för att locka de definierade målgrupperna och fastställa deras informationsbehov.

Kampanjer för e-postmarknadsföring

Vårt team är redo att utforma, bygga och leverera en e-postmall för kommunikation med din publik samt hantera din e-postmarknadsföringskampanj för att leda till dramatiska förändringar i din försäljning och lönsamhet.

E-postmalldesign

Våra innovativa konstruktioner och lösningar är kompatibla och förbättrar e-postleverans. Våra professionella designers ger ditt budskap liv och ökar ditt målgruppsengagemang med ditt varumärke.

Vi hanterar allt från individuellt anpassat innehåll till e-postkampanj och programmerarhantering.

Öka din närvaro online genom att välja våra e-postmarknadsföringstjänster. Vår prisbelönta formel kombinerar strategi, implementering och spårning.

30

Aktiva e-postkampanjer

99

E-postmalldesign

18

E-postmarknadsföringsklienter

14

Spårnings- och rapporteringsparametrar

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Vi utformar e-post med unik stil med personligt innehåll för att hjälpa dig att sälja en produkt, marknadsföra en sak eller tillhandahålla en tjänst. Vi tar ut ditt budskap till massorna.

Testimonials

SEE ALL