Affiliate Management

Förhållandet mellan annonsör, utgivare och kund ligger längst ner i affiliate-marknadsföring.

Affiliate Marketing är termen som används för att beskriva en form av onlineannonsering som består i att belöna en affiliate för att hänvisa en besökare eller belöna en kund för att utföra en önskad åtgärd, såsom att göra ett köp eller prenumerera på ett nyhetsbrev. På ett sätt kan Affiliate Marketing betraktas som gratis publicitet för din sida - ett nätverk av relaterade webbplatser som leder kunderna att köpa från din.

Affiliate-kampanjer har de bästa resultaten när de kombineras med SEO (SEO), PPC-kampanjer (Pay Per Click), support via e-postmarknadsföring och är väl lämpade för rese-, detaljhandel- och serviceindustrin på grund av deras snabba forskningsprocess / -volymförsäljning.

Effektiv affiliate-marknadsföring kastar inte ett gäng länkar till olika webbplatsägare i hopp om att något kommer att hålla fast. Det är en välplanerad, specificerad insats som syftar till att utveckla långsiktiga relationer med tredjepartswebbplatser, undersöka branschrelevanta webbplatser med pålitliga sidor och bygga upp ett värdefullt nätverk för din webbplats som kommer att ge kvalitet, konverterad trafik.

Dessutom innebär framgångsrik affiliate-marknadsföring också vissa affärsegenskaper som förmågan att vara flexibla med provisioner, särskilt under tider då försäljningen sjunker, eftersom en högre provision gör att medlemsförbunden arbetar hårdare för dig.

14

Affiliate marknadsföringskampanjer

27

Affiliateövervakning

8

Rekrytera nya dotterbolag

9

Val av anslutna nätverk

3

Affiliate Rewards Program Management

9

Banner skapande

Vårt affiliate management team kan skapa en tydlig förståelse för ditt varumärke, erbjudande och produkter för att hjälpa dig att överträffa dina konkurrenter. Vi har den tekniska och strategiska erfarenhet som är nödvändig för att vi ska kunna ansluta dig till flera nätverk, vertikaler och publicister som är bäst lämpade för dig samtidigt som vi levererar optimal placering och genererar volymer av äkta försäljning.

Det är också viktigt att ha ett förtroendefullt förhållande till dina affiliate-webbplatser genom att se till att du betalar provision inom den överenskomna tidsfristen. Vi tror att nyckeln till en framgångsrik kampanj är att upprätthålla en stark relation med dina medlemsförbund för att hjälpa till att bygga deras förtroende för ditt varumärke. Det är anledningen till att våra professionellt utbildade experter använder innovativa strategier och relationer med andra toppförbund för att öka din försäljning och ledar inom en prestationsbaserad modell.

VÄXA TRAFIK OCH ÖKA INKOMSTER

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa det med passion

Vi kan hantera alla aspekter av en affiliate-kampanj för ditt företag och vet hur vi får dotterbolag motiverade att sälja din produkt. Vi vet vilka affiliate-nätverk som är bäst för din bransch och vi vet hur man bygger relationer som leder till ökad täckning av din produkt på dessa affiliate-webbplatser.