Seo Borås

Våra partners

Kostnadsfri SEO konsultation

Har du hört hur alla talar om att du behöver SEO för att lyckas med din digitala strategi? Alla företag som jobbar digitalt behöver SEO! Oavsett storlek, var de befinner sig i livscykeln, lokala eller globala…

SEO är en process och inte ett mål. Det är ett område med snabba förändringar och stor dynamik. SEO är aldrig slutförd. Man slutar aldrig att optimera.

Webbempire vet att nyckeln till ökad trafik ligger i sökmotoroptimering, och vi har lång erfarenhet av detta. Vi samarbetar med klienter i Göteborg och resten av landet. Vår historik med framgångsrikt arbete inom en rad branscher gör att vi kan garantera vårt resultat. Låt oss hjälpa dig och ditt företag med en effektiv SEO och digital marknadsföringsstrategi!

 

Prova våran skräddarsydda SEO smart formulär och få en kostnadsfri rådgivning och analys av sveriges mest begåvade seo experter

  • 50% 50%

Vad ar ditt Vad är ditt primära mål?

E-handelswebbplatser eller online serviceinriktade företag.

E-handelswebbplatser eller online serviceinriktade foretag.

För företag som använder webbplater för leadgenerering.

For foretag som anvander webbplater for leadgenerering.

För webbplaster som skapats for att stödja varumärken eller för att sprida information om sitt företag.

For webbplaster som skapats for att stodja varumarket eller for att beratta mer om foretaget.

Direkt SEO-offert

Få en omedelbar offert på din nästa webbplatsoptimering. Välj bara de funktioner du behöver så ger vi en omedelbar uppskattning.

Komma igång

0$

Tack, vi kontaktar dig snart

Ditt företag

Vi skapar ett projektteam baserat på projektets komplexitet.

Litet företag

En enkel mallbaserad webbplats med minimikrav.

SMB-Nivå

Mellankomplexprojekt för små till medelstora företag.

Företagsnivå

Avancerad webbplats med anpassade marknadsföringskrav.

Du måste välja ett objekt för att fortsätta

Nästa steg

SEO
Du måste välja ett objekt för att fortsätta

Nästa steg

SEO-innehållDu måste välja ett objekt för att fortsätta

Nästa steg

Vad är ditt primära mål?

Öka onlineförsäljningen

E-handelswebbplatser eller online-serviceinriktade företag.

Få fler / bättre leads

För företag som använder webbplatser för leadgenerering.

Konsumentigenkänning

För webbplatser som skapats för att stödja varumärket eller för att berätta mer om företaget.

Du måste välja ett objekt för att fortsätta

Nästa steg

Pågående optimeringar

När de första optimeringarna är färdiga analyserar vi resultaten och justerar för långsiktiga resultat.

Du måste välja ett objekt för att fortsätta

Nästa steg

Slutlig kostnad

Det slutliga beräknade priset är:

/month


Summary

Beskrivning Information Kvantitet Price
Discount :
Total :/month

Gör beställningen

Hur det funkar

Våra 3 enkla steg

1

Seo konsultation

Vår unika SEO-strategi hjälper dig slå dina omsättningsmål. Vårt arbete sker i väl genomtänkta steg med en omfattande process och detaljerat arbete. Först ser vi till att analysera din hemsida för att se vad som bör optimeras och sedan dina konkurrenter för att se hur din konkurrens ser ut

2

Välj sökord

Vårt huvudmål är givetvis att ditt företags hemsida ska hamna på plats nummer ett i Googles sökresultat, men på vägen dit analyserar vi noga hur vår SEO-strategi fungerar för just ditt företag. Med rätt nyckelord och konkurrenskraftiga kampanjer tar vi ditt företag närmare ökad omsättning.

Vi analyserar resultatet av vår datadrivna strategi och tillhandahåller detaljerade rapporter. Med en överlägsen kommunikation och transparent rapportering kan även du följa resultaten.

3

Aktivitetsrapport

Vi tillhandahåller en detaljerad rapport om din webbplats SEO-utvärdering av prestanda, samt information om din trafik, de mest hänvisande nyckelorden och en fullständig förklaring av din sökmotoraktivitet.

Vill du hamna högst
upp i Googles sökresultat?

  • Som Sveriges ledande SEO-byrå vågar vi påstå att du kommer att hamna på plats en Garanterat bästa resultat “för alla seo kampanjer som vi hanterar. vi återbetalar 100% av kampanjhanteringsavgiften om du hittar en person eller byrå som ger bättre resultat än de kampanjer vi implementerar och hanterar.
  • Om du vill synas i Googles sökresultat kan du betala för en reklamplats. Det är en snabb lösning där ditt företag direkt kan synas inför alla potentiella kunder. Men det kräver en hög och regelbunden monetär investering.
  • I Googles sökresultat. Med rätt nyckelord, teknisk SEO, OnPage-optimering och OffPage-optimering kommer dina potentiella kunder snabbt och enkelt kunna hitta dig när de söker på Google. Vårt mål är att öka din kundkonvertering och därmed omsättning. Vi sysslar inte bara med SEO i Göteborg, utan oavsett var ditt företag befinner sig kan du kontakta oss för rådgivning.

Vi lovar kostnadseffektiv
LOKAL SÖKMOTOROPTIMERING| SEO Borås

Vårt arbete sker i väl genomtänkta steg med en omfattande process och detaljerat arbete. Först ser vi till att analysera din hemsida för att se vad som bör optimeras och sedan dina konkurrenter för att se hur din konkurrens ser ut. Vi SEO-optimerar din hemsida och fyller den med nödvändigt innehåll. Välskrivna texter, noggrant utvalda nyckelord och länkbygge är grundstenar i vårt arbete med att sökmotoroptimera ditt företags hemsida.

Transparent analys av vår
SEO-strategi

Hur ska vi kunna veta om vår SEO-strategi har lyckats om vi inte analyserar resultaten? Vårt huvudmål är givetvis att ditt företags hemsida ska hamna på plats nummer ett i Googles sökresultat, men på vägen dit analyserar vi noga hur vår SEO-strategi fungerar för just ditt företag. Med rätt nyckelord och konkurrenskraftiga kampanjer tar vi ditt företag närmare ökad omsättning.
Vi analyserar resultatet av vår datadrivna strategi och tillhandahåller detaljerade rapporter. Med en överlägsen kommunikation och transparent rapportering kan även du följa resultaten. Den noggranna analysen av vår strategi innebär att vi kan fatta väl informerade marknadsbeslut inför de kommande stegen i ditt företags digitala marknadsföring. På Webbempire använder vi oss av ledande analystjänster och rapporteringstjänster såsom Google Analytics.

Med en SEO-optimerad hemsida hamnar du på plats nr 1
Som Sveriges ledande SEO-byrå hjälper vi ditt företag att hamna direkt framför alla potentiella kunders ögon när de letar efter det som just du säljer. Googles algoritmer förändras ständigt och att hamna på plats ett kan därför vara svårt, speciellt om du vill behålla den. Med en SEO-optimerad hemsida kan du grabba tag om förstaplatsen och behålla den.

Vi följer noggrant alla ändringar som Google implementerar så att vi alltid ska kunna hålla våra SEO-strategier aktuella och relevanta.

Det är en väl värd investering som kommer
att ge dig avkastning under många år framöver.

Vår unika SEO-strategi hjälper dig slå dina omsättningsmål
Vår digitalbyrå sysslar med SEO i Göteborg, men våra kunder befinner sig i hela världen. Vi växer konstant och utökar Webbempire med såväl passionerade anställda som riktigt nöjda kunder. Om du vill anlita landets mest erfarna byrå för att optimera din hemsida och bli synliga för alla dina kunder, då ska du kontakta oss. Vi kan ses över en kopp kaffe eller online för att diskutera hur en unik SEO-strategi kan se ut för just ditt företag. Inget företag är för stort och inget projekt för avancerat för Webbempire.
I vårt team arbetar prisbelönta marknadsförare som är experter på sökmotoroptimering. Vi mäter våra prestationer i våra kunders resultat och framgång. Unik SEO byrå i Göteborg, Sverige och världen som driver trafik, ökar konvertering, slår omsättningsmål och ger optimal framgång – det är vår melodi.

  

SEO Göteborg –
och i resten av Sverige

Det finns en lång rad fördelar med SEO-fokuserad marknadsföring. Vi arbetar med SEO i Göteborg samt resten av sverige och hjälper ditt företag att välja ut de nyckelord som dina potentiella kunder söker på. Vi optimerar din hemsida utefter dessa nyckelord och de kan även användas för digital marknadsföring i sociala medier och sökmotorer. Med en långsiktig SEO-strategi kommer ditt företag att spara pengar och öka omsättningen.

 

 

SEO ?

Sökmotoroptimering är egentligen ingen hemlighet, och det rör sig inte heller om att försöka lura sökmotorerna. Vad man behöver är en grundlig förståelse av vad folk vill ha när de söker, och var de vill ha det eller var de behöver det. Det är just för att det inte finns några hemligheter som SEO är så svår att genomföra på rätt sätt.

Dessutom ändras förutsättningarna kontinuerligt. Kom ihåg att det är inte vi som bestämmer reglerna, utan vi måste anpassa oss till vad sökmotorerna kräver. Organisk sökning är den mest lönsamma marknadsföringskanalen som du kan hitta – under förutsättning att du är beredd att  investera i den. 

Det finns mycket som påverkar hur väl du lyckas med din sökmotoroptimering. Här spelar till exempel tekniska faktorer en roll. De avser allt som påverkar hemsidans synbarhet och prestanda, och det sätt på vilket sökmotorer kommer åt hemsidan. Vi talar om indexering och webbrobotar, schema, sidhastighet, hemsidesstruktur och sökvägsstruktur och så vidare.

Andra faktorer som spelar roll är ditt innehåll – både det som syns för besökaren, såsom text, bilder, video och ljud, och det som bara syns för sökmotorerna, såsom HTML-taggar. Slutligen spelar även det som händer utanför din hemsida roll, eftersom detta hjälper till att bygga hemsidans relevans och publik. Här talar man om att bygga länkar, marknadsföring på sociala media, pay-per-click-reklam, recensioner och innehåll skapat av användarna

Sveriges främsta
SEO experter

Från att vara en start till

Att vara ett online
företag

Börja

Upptäcka
dina behov

Upprättande
Mål

Effektivisering
Idéer

Tilldelar Tech Experter

Skapa Bilder

Bygga en kund Centric Project

Testning och förfining

Sista lanseringen

Tilldelar Tech Experter

Ditt Företag

15+

Myndighets
Projekt

60%

Klient
Bibehållande

@ Webbempire, Vi lovar att överbrygga klyftan mellan dig och dina potentiella kunder genom att satsa på din verksamhet online. Efter att ha hjälpt hundratals kunder att bygga framgångsrika företag har vi inte kännetecknats av innovation och framgång.

 

 

Strategi


Traditionellt sett rörde sig SEO om att optimera hemsidan för sökmotorerna – härav uttrycket sökmotoroptimering. När vi idag talar om sökmotoroptimering är det egentligen mer frågan om att optimera för personer på alla ställen där ditt varumärke och ditt innehåll kan tänkas dyka upp. Av det följer att det rör sig om mer än att optimera för sökmotorer. Dock är optimering för sökmotorer oerhört viktigt!
Sökstrategier tvingar oss till att skapa upplevelser kopplade till ditt varumärke, och att använda sökresultatet till att bygga relevans. Forrester visade redan 2006 att 93% av näterfarenheterna började via en sökmotor. Det innebär att sökmotorer i realiteten är de bästa annonspelarna vi kan hitta för våra varumärken.
Dagens värld är mobil, och vi gör allt mer på våra smartphones. Resultatet av detta är att sökmotorerna flyttar sig med oss när vi rör på oss. Enligt Google finns det fyra stora sökkriteria eller ”moments” som de kallar det: vetskap (jag vill veta), plats/ställe (jag vill ta mig till), aktivitet (jag vill göra) och inköp (jag vill köpa). Moderna SEO-strategier tvingar oss till att bli kreativa för att synas.
Ytterst rör sig SEO om att optimera för personer, inte för sökmotorer. Innehåll skapas för personer, och inte enbart för att rankas högre på resultatsidan. Med största sannolikhet kommer dina slutresultat att bli bättre om du sätter folk i centrum för dina innehållsstrategier.

Varför är google viktig?

Under 2018 ökade Google sin tidigare ledning över alla andra sökmotorer på marknaden. Mer än 91% av alla sökningar runt om i världen gick via Google – antingen direkt (65%) eller så via Googles andra tjänster (Images, YouTube och Maps). Varje dag görs 3,5 miljarder sökningar på Google. Resten delas mellan bland andra Yahoo, Bing, Amazon och Facebook.
Google delar upp sin resultatsida i två delar, där de övre fyra positionerna är betalda annonser, och resten är organiska sökresultat. En komplett digital marknadsföringsstrategi bör även innefatta det som numera kallas SEM – sökmotormarknadsföring eller betald marknadsföring. Webbempire kan det här, och hjälper gärna ditt företag i Göteborg och resten av landet med SEO, SEM och digital marknadsföringsstrategi.
Google mäter vad man kallar SERPs CTR, vilket är ett förhållande mellan hur ofta en sökposition på Google leder till att den som söker också klickar på länken. I maj 2018 svarade de första 5 positionerna för cirka 65% av alla klickningar, och där första platsen svarade för ungefär 30% av det totala antalet klickningar.
Vikten av att listas så högt upp som möjligt vid en sökning på Google kan alltså inte nog betonas.
Innehåll är viktigt
Utan innehåll syns du inte. Om man tittar på resultaten från sökningar på Google, visar det sig att genomsnittligt antal ord för ett resultat på första sidan är ungefär 1900, och 60% av sökningarna är 4 ord eller längre.
Content Marketing, eller innehållsmarknadsföring är ytterligare en del som bör ingå i en fullständig digital marknadsföringsstrategi. Webbempire har lång erfarenhet med att hjälpa företag med innehållsmarknadsföring, SEO och digitala marknadsföringsstrategier. Vare sig ditt företag befinner sig i Göteborg eller i en annan del av landet kan vi bli din perfekta partner.
Google hävdar själva att man använder ungefär 200 olika faktorer när man bedömer rangordning vid organisk sökning. De viktigaste faktorerna rör sig om sökväg, inkommande länkar, syftet med ett sökord, hur innehållet är strukturerat, hur snabbt sidan laddas och diverse tekniska SEO-specifikationer som varierar beroende på ämnet.
Arbetssätt
Hur går vi tillväga när vi bygger upp en SEO-strategi? Det man bör tänka på är att SEO bör vara en del av en fullständig digital marknadsföringsstrategi. För grundläggande SEO jobbar vi med en tre-stegsprocess, som kan göras så lång som du anser att du behöver den – till och med kontinuerlig.
Analys
Det är viktigt att förstå var du befinner dig i nuläget. Har du blivit frustrerad över att du inte rankas högre än vad du gör? Du kanske redan har spenderat mycket på SEO men ändå inte fått det du förväntat dig, eller kanske har du plötsligt tappat plats utan någon förklaring.
För bästa resultat behöver vi ha en förståelse av din målgrupp och din målgrupps sökbeteende. Vi genomför en analys av din hemsida för att få en uppfattning om nuläget. Detta innebär bland annat att vi kommer att titta på länkarna på din hemsida och testa hur den fungerar. Vi kommer att gå igenom din kod och analysera ditt innehåll. Vi kommer även att titta på navigeringen på hemsidan osv.
Givetvis kollar vi hur din närvaro på nätet ser ut, och jämför den med dina konkurrenters aktiviteter.
I slutändan kommer det att finnas en förståelse för dagsläget, där vi klart kan identifiera de områden som du behöver jobba med.
Åtgärdsplan
Baserat på de resultat vår analys kommit fram till, kommer vi sedan att ge dig en rapport där vi föreslår konkreta åtgärder, vars syfte är att förbättra din nuvarande situation. Tanken är att ge dig och ditt företag en förståelse över hur din hemsida fungerar just nu och hur den kan förbättras.
Vi kan genomföra dessa i samarbete med dig, men du kan även välja att helt hantera det själv.
Rapportering
Som en kontinuerlig del av vårt arbete ser vi till att övervaka resultatet, och dela med oss detta till dig. Du kommer att se din position vid sökningar förbättras med tiden genom det arbete som utförts. Kom ihåg att SEO sker kontinuerligt med tiden och att resultatet inte är omedelbart, så det är viktigt att också ha en kontinuerlig övervakning av resultaten. Resultaten indikerar om något behöver förändras, varvid vi är tillbaka i analysläget igen, eller om det är dags att gå vidare i SEO-strategin.
Mobil SEO
Har du en mobil SEO-strategi för din verksamhet? Om du inte har det kommer du att gå miste om en stor del potentiella kunder.
Faktum är att du kan få ditt innehåll indexerat utan att ha en mobilversion av hemsidan och utan att hemsidan är mobilvänlig, men du kommer att rankas lägre än mobil-vänliga hemsidor både inom stationär sökning likväl som mobil sökning.
När det gäller sökningar från mobiltelefoner och surfplattor står Google för mer än 95% av alla sökningar. Koppla detta till det faktum att det sedan flera år sker mer sökningar på mobila enheter än på stationära, så är det viktigt att ha en mobil SEO-strategi.
Lägg till detta det faktum att Google under 2018 rullade ut sitt ”mobile-first” index. I slutet av december 2018 meddelade Google att mer än hälften av sidorna som visas vid sökningar globalt är resultatet av att Google har indexerat detta innehåll baserat på sin mobile-first-procedur.
Mobile-first innebär att mobilversionen av en hemsida från Google sida anses som den primära versionen av hemsidan. Om mobilversionen och den stationära versionen av hemsidan är likvärdiga ska det teoretiskt inte ha någon betydelse för hemsidans resultat i sökningar.
Skulle hemsidorna skilja sig behöver du se över ett antal olika områden, så att du inte plötsligt tappar din plats på resultatsidan.
Webbempire kan hjälpa dig att analysera mobilversionen och hjälpa dig att få ett konsekvent agerande gentemot Google, när din hemsida flyttas över till mobile-first-indexering (de kommer normalt att meddela dig när det sker). Vi tittar på saker som innehåll, strukturerade data, metadata, hreflang, verifiering i Googles sökkonsol, app-indexering, serverkapacitet och mer.
Mobila sökningar börjar få högre betydelser inom specifika områden också. Exempelvis driver mobilen sökningar innan köp. Google har visat att mobilsökningar för produktrecensioner har ökat med 35% på 2 år och att folk har spenderat motsvarande 50 000 år av tittartid på att titta på videorecensioner. Mobilsökningar med ordet ”best” har ökat 80% på 2 år.

 Länkanalys

Varför hjälper skapandet av länkar ditt sökmotorresultat? Inom SEO är det här en mycket viktig aspekt, och enligt Google själva är länkar en av de tre viktigaste sakerna som påverkar hur man rankas vid sökning.
En länk från hemsida A till hemsida B visar sökmotorn att hemsida A litar på hemsida B. För Google är förtroendet mycket viktigt, och ju mer trovärdig hemsidan som länkar till din hemsida är, desto högre betydelse får den här externa länken för din rangordning.
Relevant innehåll liksom förtroendet för den domän du får länken från är mycket viktiga.
Vad man ibland inte tänker på är att du kanske inte vill att alla länkar ska finnas heller. Det behövs en analys som kan avgöra om en länk kommer från en suspekt domän, eller kan vara ett hot. Om du inte hanterar dessa, kan du komma att råka ut för åtgärder från Google som leder till att du tappar placeringar på sökresultaten (plockas bort).
Webbempire har verktygen och metodiken att analysera och rekommendera åtgärder för ditt länkbyggande.
 Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering börjar med att först definiera vilka konverteringsmålen är för en given webbsida eller app. Konvertering betyder inte samma sak inom alla branscher. Konverteringsmål inom e-handeln kan t.ex. vara försäljning, prenumeration på nyhetsbrev, medan konverteringsmål inom media kan t.ex. vara antal gånger en sida besöks eller en annons ses.
Sökord är viktiga, men man ska inte glömma att i slutändan vill du inte bara hamna högt på resultatsidan, utan du vill att den trafik som genereras av sökningen också konverteras till kunder. Därför kan sökordsoptimering vara missledande. Ett sökord kan ha hög sökvolym, men bara vara informativt. En klickning på denna typ av sökning leder inte så ofta till en konvertering.
Att se till att optimera för mer transaktionsrelaterade sökningar gör att man kan skapa mer innehåll och få mer kvalificerad trafik till sin hemsida.
Det gäller att vara kreativ när man bestämmer ämne och sökord, och verkligen förstå hur personer söker det de letar efter.
Vanligtvis optimerar man först den del av konveteringstratten som har högst trafik eller som genererar störst antal konverteringar. Genom att fokusera här kan man snabbare se resultaten och de har störst påverkan på dina affärer
Webbempire kan hjälpa till med konverteringsoptimering på flera olika sätt. Vi använder beprövade metoder och testmetoder för att analysera situationen och därefter komma med lösningsförslag. Allt från tester av landningssidan till att identifiera barriärer i din konverteringsprocess till optimering. Kontakta oss om din hemsida inte ger dig de konverteringar du önskar, så kan vi hjälpa dig och ditt företag.
Lokal Sökning

Lokal SEO handlar om den process som gör att du optimerar din närvaro på nätet för att attrahera mer transaktioner från relevanta lokala sökningar. De här sökningarna sker på Google och på andra sökmotorer.
Det är viktigt att notera att i det här läget handlar det inte bara om Google, även om Google är störst. Vi talar om Google, Bing, Yelp, Apple Maps osv.
Faktum är att 46% av alla Google-sökningar är lokala. Trots det har 56% av de lokala verksamheterna inte registrerat sig hos Google My Business.
Som med all SEO gäller det att få alla grundelement på plats först. Därefter är den viktigaste delen av lokal SEO att registrera sig hos Google My Business och Bing Places (minst).
Därefter gäller att se till att man bygger lokala referenser, som allmänt kallas NAP (namn, adress, telefonnummer). NAP har betydelse såväl för Googles ”snack-pack”-resultat som organiska sökresultat. Google ”snack-pack” är de 3 högst rankade resultaten kopplade till en karta som syns i vissa av resultaten vid organiska sökningar på Google.
Länkbyggnad är lika viktig hos lokala hemsidor som för de generella hemsidorna. Faktum är att det är den näst viktigaste faktorn för ”snack-pack”.
Efter detta behöver man arbeta med recensioner och annan fortlöpande verksamhet.
Om du har aktiviteter i Göteborg eller andra delar av landet så kan Webbempire hjälpa dig och ditt företag att komma högt upp på lokala sökningar och därmed placera dig mycket bättre än 99% av dina konkurrenter.
Webbempire
Webbempire är mer än ett företag som konstruerar en hemsida. Fullständiga nätstrategier omfattar flera marknadsplaner och metoder, samtidigt som det hjälper till att bygga en utökad närvaro av ditt varumärke på nätet och maximerar ditt inflytande. Dina kunder är lika unika som ditt varumärke, och deras upplevelse kan inte optimeras genom något typ av standardtema och CMS.
Vi tillhandahåller tjänster utöver SEO och därför har vi ett team av högt kvalificerade medarbetare med kunskaper som sträcker sig mellan allt från grafisk design, programmering, marknadsföring till copywriting.
Webbempire lär känna dig och ditt varumärke och kan erbjuda en mer komplett och effektiv produkt och tjänst.

FAQ

FAQ

Vad betyder SEO?

Vad är SEO = sökmotoroptimering. På engelska kallas också “Sökmotoroptimering” en disciplin inom marknadsföring online, som tjänar till att hitta innehållet och webbplatserna i den organiska sökmotorrankningen i sökresultaten på de bästa platserna, där de flesta sökmotoranvändare genererar klick och därmed trafik (webbplatsbesök) för att generera.

Hur fungerar SEO?

OnPage Optimization (webbplats är optimerad) och OffPage Optimization (åtgärder utanför webbplatsen) i sökmotoroptimering (SEO) säkerställer att en webbplats finns bättre i sökmotorer som Google eller Bing, vilket i slutändan ger fler besökare till din egen webbplats.

Hur viktig är SEO?

SEO är mycket viktigt att läsas, betygsättas och indexeras av sökmotorerna med bra innehåll. Utvärderingen av sökmotorns innehåll (innehåll) spelar en viktig roll för att gå vidare i sökresultaten.

Vad gör du med SEO?

SEO (Search Engine Optimization) betyder åtgärder på en webbplats som hjälper dig att förbättra din position i sökresultaten. De mest kända är så kallade on-page optimerings, en webbplats är optimerad och off-side optimering, alla åtgärder utanför en webbplats.

Varför SEO-optimering?

Så att du inte hittas på sidan 12 i sökresultaten, är det nödvändigt att hantera sökmotoroptimering och att göra SEO-optimering.
Det finns vanligtvis följande områden:

  • Nyckelord: Analys och utveckling av sökordsstrategier
  • Teknisk SEO: teknisk optimering som sidhastighet, genomsökning och indexering
  • OnPage-optimering: struktur, innehåll, metadata
  • Offpage-optimering: bakåtlänkar, sociala medier, bloggar, forum
Vad är målet med SEO?

Målet med sökmotoroptimering är att placera en webbplats för ett eller flera specifika sökord i en sökmotors positioner / rangordningar så högt som möjligt, för mer synlighet och uppmärksamhet, så att användare klickar på exakt detta sökresultat.

Hur lång tid är SEO?

Information om detta kan inte ges som en filt eftersom resultaten kan bero på många faktorer, till exempel: konkurrenskraft i en bransch, historia och plats på webbplatsen, budget och faktorernas uthållighet. För att få en känsla för det måste du förstå hur optimering av sökmotorer fungerar och ha erfarenhet som SEO-expert.

Vad är SEO-nyckelord?

Nyckelord, även kända som nyckelord, är hörnstenarna i SEO. Utan rätt nyckelord på en webbplats fungerar inte sökmotoroptimering för personer som söker information, produkter eller tjänster i sökmotorer, ange vissa söktermer i sökmasken med sin sökfråga och sökmotorn ger sedan rätt resultat.

Vem drar nytta av SEO?

Webbplatsoperatörer, företagare och ägare av företag som erbjuder viss information, produkter eller tjänster och som vill hittas via sökmotorer för att få kunderna drar nytta av. Detta kan i princip vara ett lokalt företag eller en webbutik, med SEO kan du dra besökare till ditt eget företag mycket bra.

Hur mycket kostar SEO?

Det är annorlunda, med byråer är SEO-paket vanligtvis mellan 1 000 euro och 10 000 euro per månad och innehåller vissa timliga kontingenter eller kompletta paket för optimering på sidan och off-page.