fbpx
0322-28 50 68 info@webbempire.se Odinsgatan 13 41103 göteborg

Vad vi gör

Använda beprövade strategier och den senaste tekniken för att ge ditt företag överhanden

Våra tjänster har bevisats för att producera en ROI

Vi erbjuder en omfattande serie tjänster som hjälper ditt företag att få mer kvalificerade kunder online.

Hemsidedesign

Din webbplats är din moderna butik och ofta ditt första intryck av potentiella kunder. Det bör återspegla ditt varumärke, vara lätt att använda och få fler kunder. Här på Developomark lyssnar vi på verksamhetens mål och definierar kundpersonen när vi utformar våra webbplatser. Resultatet är en vacker, användarvänlig varumärke som omvandlar potentiella kunder till leads.

Sökmotoroptimering

Det är troligt att någon söker efter din produkt eller tjänst på Google just nu. Och på grund av detta måste ditt företag eller ditt varumärke vara konkurrenskraftigt i sökmotorens rangordning så att du inte tappar kunder till dina konkurrenter.

Developomark hjälper ditt företag att rankas på toppen av sökmotorerna genom att använda eviga SEO-strategier byggda för företag som din.

Google Betala per klick

Developomark kan hjälpa dig att starta, optimera och driva försäljning till din onlinebutik. Vi är specialiserade på att arbeta med Shopify, WooCommerce och andra onlinebutikalternativ. Vi kan ta professionellt innehåll av dina produkter, annonsera dem på sociala medier och rangordna ditt sökord högst upp i Googles sökmotor. Planera en tid att prata med en expert idag för att utnyttja vår expertis i din butik.

Social Media Management

Med över 2,4 miljarder människor på Facebook varje dag ska du vara säker på att ditt företag klarar sig av den lilla procentandelen som är viktig för din slutlinje.

Vi hjälper företag som ditt att sticka ut på sociala medier genom att göra ditt meddelande synligt för dina målkunder. Med exakt inriktning kan vi visa rätt meddelande till din ideala kund baserat på ålder, inkomst, intressen och mer.

Rapportering och analys

Ditt företag har mätvärden som är viktiga för dig, vi ger dig dina viktigaste resultatindikatorer varje månad i en rapport som är lätt att förstå.

Vår rapporterings- och analysprocess innehåller förenklad rapportering, spårning och mätbar statistik som gör att du kan bestämma din nästa marknadsföring med några viktiga insikter.