fbpx
0322-28 50 68 info@webbempire.se Odinsgatan 13 41103 göteborg

E-Handel Med integrerad Dropshipping Grossist E-Handel Med Leverantör Till Nordicfynd AB

Till Nordicfynd lyckades vi skapa en skräddarsydd och väl etablerad E handel med specialdesignade Banners & Logga och omslag/Bakgrunds optimering. Ett välutfört arbete där vi tillsammans med vårat Team testad vi design för omvandlingsfrekvens. vi skapa en användarvänlig Hemsida med en enkel och modern användbar design. Det är ett långt etablerat faktum att en läsare kommer att distraheras av läsbart innehåll på en hemsida när man tittar på dess layout.

Tobias Holmkvist var Ansvarig projekt ledare inom projektet. Stor fokus har lagts ner på en adaptiv orientering och upplösning till snabba läshastigheter. I övrigt ett väldigt välutfört arbete med alla våra tillgängliga tjänster där vi hjälp till med design av Produkter, Logga/Slogan, Banners Samt marknads plan & Seo optimering.

Leverantör och produkt utökning

Nordicfynd ville uttöka sina kategorier & Produkter till sina kunder så vi ordnade en anknytning till en av våra leverantörer från vårt företagsregister med seriösa grossister, som erbjuder bland annat dropshipping. 

Efter Uppgörelse och kontakt med en uttav våra Grossister så skapades en integration / syncronisering mellan E Handeln & grossisten och Automatiserade all hantering av ordrar och bokföringar.

Nordicfynd.se Steg

1

Resultatet av sökord i topp 3 av Google

2

En ökning av webbplatstrafik från sökmotorer och kontextuell annonsering

3

Syncronisering mellan Grossist och E handel

4

Ökning försäljning

VAD VI GJORDE?

WEBBUTVECKLING
SEO OPTIMERING
KONVERTERINGS OPTIMERING

Den första milstolpen var byggandet av platsstrukturen med hänsyn till den semantiska kärnan och analysen av konkurrenternas webbplatser. Villkoren för att fylla i alla nödvändiga parametrar för användbarhet.

Ökad försäljningen av produkter
Sökfraser i topp 10 ökade succesivt med 48%
Närvaro Utvecklingen ökade med 2 535%
Närvaro per månad 33. 024 personer
En ökning av webbplatstrafik från sökmotorer och kontextuell annonsering

Anlita Webbempire Vill du skapa eller har du redan en E-handel?

Det genomfördes A / B-test för att välja de optimala tariffplanerna och hitta de flesta konverterande orderformerna.

För webbplatsen har man utvecklat en praktisk logisk struktur för en positiv interaktion med potentiella kunder och att täcka det största antalet sökfraser.

På grund av den positiva erfarenheten av söktrafik beslutades det att starta en reklamkampanj på Facebook och google.