fbpx
0322-28 50 68 info@webbempire.se Odinsgatan 13 41103 göteborg

E-Handel Med integrerad Dropshipping Grossist E-Handel Med Leverantör Till Keep care

Till Keep-care lyckades vi skapa en skräddarsydd och väl etablerad E handel med specialdesignade Banners & Logga och omslag/Bakgrunds optimering. Ett välutfört arbete där vi tillsammans med vårat Team testad vi design för omvandlingsfrekvens. vi skapa en användarvänlig Hemsida med en enkel och modern användbar design. Det är ett långt etablerat faktum att en läsare kommer att distraheras av läsbart innehåll på en hemsida när man tittar på dess layout.

Stor fokus har lagts ner på en adaptiv orientering och upplösning till snabba läshastigheter.

Leverantör och produkt utökning

Keep-care ville uttöka sina kategorier & Produkter till sina kunder så vi ordnade en anknytning till en av våra leverantörer från vårt företagsregister med seriösa grossister, som erbjuder bland annat dropshipping. 

Efter Uppgörelse och kontakt med en uttav våra Grossister så skapades en integration / syncronisering mellan E Handeln & grossisten och Automatiserade all hantering av ordrar och bokföringar.

Anlita Webbempire Vill du skapa eller har du redan en E-handel?

Det genomfördes A / B-test för att välja de optimala tariffplanerna och hitta de flesta konverterande orderformerna.

För webbplatsen har man utvecklat en praktisk logisk struktur för en positiv interaktion med potentiella kunder och att täcka det största antalet sökfraser.

På grund av den positiva erfarenheten av söktrafik beslutades det att starta en reklamkampanj på Facebook och google.